5 pádných důvodů, proč pečovat o zdraví vašich mazlíčků s produkty SkinPET®

Zdraví čtyřnohých přátel je pro všechny milující páníčky na prvním místě. Pes, kočka i další drobná zvířata nejsou jen domácími mazlíčky, ale často právoplatnými členy rodiny. Do našeho života vnášejí svou pozitivní energii, radost i lásku. A proto si zaslouží, abychom jim jejich věrnost a lásku oplatili kvalitní péčí, která je klíčem ke spokojenému a dlouhému životu bez nemoci a bolesti. Přečtěte si užitečné rady a tipy, jak pečovat s prémiovou řadou SkinPET® o vaše chlupaté kamarády, aby zůstali šťastní, zdraví a plní radosti ze života.

5 důvodů, proč si vybrat produkty SkinPET® pro kočky

1. Působí jako účinná prevence

V prevenci onemocnění je nejdůležitější, jak se o vaše mazlíčky staráte sami doma. Klíčem k pevnému zdraví je pravidelná, každodenní péče, která dokáže zabránit rozvoji onemocnění a vzniku zdravotních potíží. Veterinární přípravky a kosmetika SkinPET® nabízí vše, co potřebujete pro pravidelnou, preventivní péči  – přípravky na psí srst, šampony pro kočky, přípravky na péči o zuby u kočky, čištění uší a očí.

2. Pomáhá řešit akutní potíže v pohodlí domova

Dezinfekce a produkty na vlhké hojení ran dokáží zabránit sekundárním infekcím, urychlit hojení ran, tlumit zánět a pomohou vašeho mazlíčka vrátit rychleji do kondice. Na akutní potíže v dutině ústní použijte SkinPET® Stoma Gel HY. Pomáhá zastavit krvácení, zklidňuje poranění sliznice, snižuje bolest i otok. Kyselina hyaluronová eliminuje riziko zjizvení tkáně a urychluje hojení. Záněty uší nebo poranění ucha pomůže vyřešit SkinPET® Aural Gel. Zmenšuje otok, zmírňuje bolest, zkracuje dobu hojení a minimalizuje riziko vzniku sekundární infekce. Antiseptické látky pomáhají hubit bakterie, viry a plísně, které jsou nejčastější příčinou rozvoje zánětu. Gel vytváří v místě aplikace vlhké prostředí, které podporuje přirozený proces hojení a napomáhá rozpouštění ušního mazu.SkinPET® Hydro Gel HY s kyselinou hyaluronovou brání zjizvení tkání a je ideální volbou pro ošetření nehojících se ran, vředů, popálenin, pooperačních ran.

3. Pomáhá v období rekonvalescence

Veterinární přípravky SkinPET® vám umožní zvládnout náročnou péči v období rekonvalescence v pohodlí vašeho domova. SkinPET® Super Spray je univerzální dezinfekce ve spreji, která šetrně a bezbolestně vyčistí a dezinfikuje pooperační ránu nebo zranění. Tím sníží riziko rozvoje infekce, která patří mezi nejčastější komplikace po operaci nebo úrazu. Hodí se také pro ošetření veškerých povrchových a hlubokých ran, jako jsou škrábance, kousnutí, bodné rány nebo poštípání hmyzem. Pro ošetření špatně se hojících ran použijte antiseptický přípravek SkinPET® Hydro Gel HY s kyselinou hyaluronovou, která napomáhá lepšímu hojení a zamezuje zjizvení tkání. Hodí se především pro ošetření vředů, prasklin, trhlin, rozpadlých pooperačních ran nebo popálenin.

4. Vyvinuto ve spolupráci s veterináři

Produktová řada SkinPET® vychází z odborných znalostí předních českých veterinárních lékařů, kteří dobře rozumí častým zdravotním problémům domácích mazlíčků a umí jak je preventivně řešit, tak léčit.

5. Šetrné a účinné složení

Pro výrobu produktů SkinPET® vybíráme látky, které jsou nejen účinné, ale také jemné k pokožce a sliznicím. Tyto látky nezpůsobují pálení, nepříjemné podráždění ani bolest.

 

5 důvodů, proč si vybrat produkty SkinPET® pro psy

1. Účinná prevence

Veterinární lékaři se shodují na tom, že je vždy lepší zdravotním problémům předcházet, než je léčit. Prevence nezahrnuje pouze pravidelné návštěvy veterináře, který disponuje moderní diagnostikou a dokáže odhalit zdravotní potíže už v jejich zárodku. Mezi nejběžnější zdravotní potíže psů patří kožní potíže, záněty uší, očí a dásní nebo zvýšená kazivost zubů. Předcházejte těmto potížím se SkinPET.

2. Vyhnete se návštěvě veterináře

Veterinární přípravky SkinPET® pro urgentní péči nabízí účinnou pomoc v nouzových situacích, jako jsou nejrůznější záněty nebo poranění, a proto by neměly chybět ve vaší domácí lékárničce. Na akutní potíže v dutině ústní použijte SkinPET® Stoma Gel HY. Pomáhá zastavit krvácení, zklidňuje poranění sliznice, snižuje bolest i otok. Kyselina hyaluronová eliminuje riziko zjizvení tkáně a urychluje hojení. Záněty uší nebo poranění ucha pomůže vyřešit SkinPET® Aural Gel. Zmenšuje otok, zmírňuje bolest, zkracuje dobu hojení a minimalizuje riziko vzniku sekundární infekce. K ošetření ran, škrábanců a jiných zranění použijte dezinfekci ve spreji SkinPET® Super Spray. Pro urychlení hojení nebo ošetření nehojících se ran používejte SkinPET® Hydro Gel. Podporuje přirozený proces hojení a díky antiseptickému složení zabraňuje rozvoji infekce i dalším komplikacím. SkinPET® Hydro Gel HY s kyselinou hyaluronovou brání zjizvení tkání a je ideální volbou pro ošetření nehojících se ran, vředů, popálenin, pooperačních ran.

3. Pomáhá urychlit hojení ran

V období po operaci nebo úrazu potřebuje váš čtyřnohý přítel zvýšenou péči. Ránu je nutné pravidelně ošetřovat, aby se dobře hojila, a především aby nedošlo k rozvoji infekce a dalším komplikacím. SkinPET® Super Spray je univerzální dezinfekce ve spreji, která šetrně a bezbolestně vyčistí a dezinfikuje pooperační ránu nebo zranění. Pro ošetření špatně se hojících ran použijte antiseptický přípravek SkinPET® Hydro Gel HY s kyselinou hyaluronovou, která napomáhá lepšímu hojení a zamezuje zjizvení tkání.

4. Doporučeno veterináři

Na vzniku produktové řady SkinPET® mají zásluhu přední čeští veterinární lékaři, kteří znají nejčastější zdravotní potíže domácích mazlíčků a vědí, jak jim předejít i jak je léčit.

5. Nedráždivé složení

K výrobě produktů SkinPET® používáme účinné a zároveň šetrné látky, které na kůži ani sliznicích neštípou, nedráždí a nezpůsobují bolest.

 

Poslední novinky z blogu

Jak pečovat o zvíře po operaci, kastraci nebo sterilizaci?

Dny po operaci jsou pro vašeho mazlíčka velice náročné. Potřebuje vaši lásku i péči, aby se mohl brzy vrátit do kondice a radovat se ze života. Buďte na tyto nelehké dny připraveni a dopřejte svému mazlíčkovi kvalitní pooperační péči v klidu a bezpečí domova. Jak se starat o psa či kočku po operaci, kastraci nebo sterilizaci?

Celý článek Všechny články

Vánoce s vaším mazlíčkem: Tipy na nejlepší dárky pro psy a kočky

Vaši čtyřnozí parťáci patří mezi právoplatné členy vaší rodiny, a tak je samozřejmé, že se pod vánočním stromečkem objeví balíčky i s jejich jmény. Jaké dárky vybrat, aby vašemu mazlíčkovi udělaly radost nejen o Vánocích, ale i po celý rok? Nechte se inspirovat tipy na praktické dárky pro psy a kočky.

Celý článek Všechny články

Jak řešit zápach z tlamy u psa či kočky?

Vdechovat nevábný odér z tlamy vašeho mazlíčka není nic příjemného. Nejde přitom jen o kosmetickou záležitost. Silný zápach z tlamy vašeho psa nebo kočky signalizuje hlubší zdravotní problém, který byste neměli podceňovat. Může jít o banální příčinu, jako je nevhodné složení jídelníčku, ale i závažný problém, který může vašeho čtyřnohého přítele ohrozit na životě. Jak zápach z tlamy řešit a jak zjistit jeho příčinu?

Celý článek Všechny články

2 z 5 domácích mazlíčků trpí obezitou. Jak jim pomoci ke zdravé váze?

Nadváha a obezita už nejsou výhradně problémem lidí, čím dál častěji trápí také zvířecí mazlíčky. Podle veterinářů je její výskyt u zvířat alarmující – podle statistik trpí obezitou 2 z 5 domácích mazlíčků – zejména psů a koček. Obezita s sebou nese celou řadu zdravotních potíží a rizik. Správná výživa a udržení zdravé váhy zvířete je přitom zcela v rukou jeho majitele. Jak pomoci našim čtyřnohým parťákům k optimální váze a pevnému zdraví?

Celý článek Všechny články

Nachlazení, rýma a kašel: Tipy, jak řešit nejčastější nemoci vašich mazlíčků

Sychravé podzimní počasí nahrává virům i bakteriím a plní ordinace nejen lékařů, ale i veterinářů. Zvířata trpí nachlazením a virózami stejně jako lidé. Organismus oslabený výkyvy teplot a změnou počasí nedokáže s protivníky účinně bojovat, a tak se může u vašeho mazlíčka s příchodem podzimu objevit rýma, kašel či jiné nepříjemné příznaky probíhajícího onemocnění, které není radno podceňovat. Zjistěte, jak vašim čtyřnohým kamarádům ulevit při viróze či nachlazení a jak nemocem účinně předcházet.

Celý článek Všechny články