SkinPET Stoma Gel HY 30 g

SkinPET® Stoma Gel HY - Pečuje o chrup vašeho mazlíčka, působí antisepticky a eliminuje riziko zánětu dásní. Pomáhá také zastavit krvácení a je vhodný po odstranění zubního kamene. Kyselina hyaluronová eliminuje riziko zjizvení tkáněurychluje hojení.

Více o produktu...
Přidat do oblíbených: Srdce
545 Kč Cena s DPH
- +
TIP pro psy

TIP pro psy

Používejte Stoma Gel HY pravidelně, abyste udrželi ústní dutinu vašeho mazlíčka zdravou a bez bakterií, které stojí za vznikem zubního kamene, zánětů dásní a parodontózy. Při pravidelné péči se dutina ústní dezinfikuje a navíc obnovuje proces hojení, takže se nemusíte bát „pusinek” a přátelských olíznutí, kterými vám váš mazlíček dává najevo svou náklonnost.

TIP pro kočky

TIP pro kočky

Kočky jsou mistři ve skrývání bolesti. Své problémy se zuby či dásněmi vám nedají nijak najevo, proto je klíčové sledovat u koček, zda pravidelně jí, jestli nemají zarudlé dásně, necítíte výrazný zápach z tlamy nebo jestli nevidíte nánosy zubního kamene. Nečekejte až přijdou problémy, dodržujte u koček pravidelnou zubní hygienu se Stoma Gelem HY.

  • Popis produktu
  • Cílový druh zvířat
  • Návod na použití
  • Další informace

Popis produktu

SkinPET® Stoma Gel HY

Problémy v dutině ústní jsou častým úkazem, které trápí vás, ale také naše parťáky. Špatný stav zubů a dásní a výskyt zubního kamene u našich zvířecích parťáků představují riziko periodontálních chorob, tedy například častých zánětů. Důsledkem je snížení kvality a délky života zvířete. Tyto zdravotní problémy jsou navíc doprovázené i nepříjemným zápachem z tlamy. Záněty začínají zubním plakem, který se usazuje na zubech a postupnou mineralizací z něj vzniká zubní kámen. Plak i zubní kámen jsou hojnou zásobárnou bakterií, a jejich metabolitů. Jak vysoký výskyt bakterií, tak jejich metabolitů zatěžují organizmus mazlíčků, mimo jiné i srdce a ledviny.

Záněty a zubní kámen patří mezi nejčastěji řešené problémy ve veterinárních ordinacích umí vašeho mazlíčka značně potrápit. Časem se pak může rozvinout i zánět dásní, který je bolestivý, krvácivý a velice nepříjemný. Dáseň ztrácí svou pružnost, pevnost a je nadměrně prokrvena. Tato degradace dásně a přítomný zubní kámen obnažuje uchycení zubů a tím je uvolňuje.

Správná a pravidelná péče o zvířecí tlamu má tedy stejný význam, jako u nás, u jejich páníčků!

Pečujte o chrup vašeho mazlíčka bez bolesti a stresu

SkinPET® Stoma Gel HY s kyselinou hyaluronovou podporuje hojení rány, působí antisepticky, eliminuje riziko sekundárního zánětu, vytváří vlhké prostředí, které podporuje přirozené hojení. Pomáhá také zastavit krvácení, zklidňuje poranění sliznice, snižuje bolest i otok. Kyselina hyaluronová eliminuje riziko zjizvení tkáně a urychluje hojení. Díky gelové konzistenci přípravek po aplikaci nestéká a výborně přilne k místu rány. Šetrné a netoxické složení nezpůsobuje alergie a nebezpečí nehrozí ani při požití. Aplikace je bezbolestná, gel neštípe ani nepálí. 

Regenerační, zklidňující a anetiseptický Stoma Gel HY oceníte jak při poranění, tak po chirurgických zákrocích, jako je extrakce zubů, ošetření zubního kamene, přerostlých dásní nebo jiných potížích v dutině ústní. Je ideální také jako první pomoc při akutním zánětu nebo chronických zánětech v dutině ústní. 

Mějte SkinPET® Stoma Gel HY ve své domácí lékárničce a buďte kdykoliv připraveni poskytnout vašemu mazlíčkovi první pomoc a úlevu. Předejdete tak rozvoji dalších zdravotních potíží i stresujícím návštěvám veterináře.

Cílový druh zvířat

Určeno pro psy a kočky.

Návod na použití

Dutinu ústní nejprve očistěte a postříkejte pro lepší eliminaci bakterií roztokem SkinPET® Super Spray. Poté naneste SkinPET® Stoma Gel HY v dostatečném množství na potřebné místo. V případě akutní péče o zranění aplikujte 3–4× denně podle potřeby. V případě prevence vzniku zubního kamene 1× denně.

SkinPET® Stoma Gel HY můžete kombinovat v případě potřeby i dalšími preparáty, včetně injekčních aplikací antibiotik, nesteroidních antiflogistik a dalších preparátů.

 

Další informace

Složení: Super roztok (94,96 %), hyaluronát sodný (1,44%), hydroxyetylcelulóza, konzervant, tetraboritan sodný

Balení: Hustý čirý gel v airless tubě o objemu 30 g vložený do papírové krabičky

Doba použitelnosti: 18 měsíců

Upozornění: Nepoužívat při alergii na jakoukoliv látku uvedenou ve složení výrobku. Nepoužívat současně s lokálními antibiotiky v kolagenových nosičích. Může dojít ke snížení lokálních účinků antibiotik.

Manipulace a skladování: Dlouhodobě skladujte v původním obalu, mimo dosah dětí, v chladu a temnu.

 

Doporučené produkty

SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET Super spray

SkinPET® Super Spray působí jako účinná dezinfekce, která brání rozvoji infekce a podporuje rychlé hojení ran. Díky šetrnému složení sprej neštípe, nedráždí, nezpůsobuje bolest, nealergizuje a nepoškozuje zdravou tkáň.

412 Kč
288 Kč

SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gel – Pro ošetření poranění kůže a sliznic. Podporuje rychlejší hojení, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoje infekce. Vašeho parťáka navíc potěší šetrné složení, které v ráně neštípe a nedráždí.

592 Kč

SkinPET Chlorhex Shampoo 4,0%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4,0%

Šampon pro psy a kočky SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – Brání průniku patogenních organismů a vzniku infekce po operacích, úrazech nebo při infekcích kůže a jiných kožních potížích. Šampon šetrně čistí, eliminuje zápach a navrací srsti přirozený lesk.

od 619 Kč

SkinPET Hydro Gel HY 40 g

SkinPET Hydro Gel HY

SkinPET® Hydro Gel HY – Pro ošetření pooperačních ranpopálenin a nehojících se zranění. Urychluje hojení, zabraňuje dalším komplikacím. Brání rozvoji infekce. K ošetření vředů, prasklin, trhlin, pooperačních ran a popálenin.

688 Kč

Májový balíček oči + uši *

Májový balíček oči + uši

Zdraví našich psích parťáků je pro nás na prvním místě. Proto jsme dali dohromady naše dva bestsellery a vytvořili výhodný balíček se kterým si můžete užít společné chvíle plné lásky a péče. Všechny naše produkty jsou šetrné a kvalitní bez antibiotik, alkoholu nebo steroidů.

Jako dárek od nás k balíčku dostanete stylovou látkovou tašku na společné nákupy.

580 Kč
520 Kč

SkinPET Ophtal 60 ml

SkinPET Ophtal

SkinPET® Ophtal – K výplachu podrážděných, svědivých či suchých očí a k čištění očního okolí. Zklidňuje, hydratuje a mírní potíže suchého oka. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotika, a proto je vhodný ke každodennímu použití. 

 

378 Kč
265 Kč