SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET® Super Spray působí jako účinná dezinfekce, která brání rozvoji infekce a podporuje rychlé hojení ran. Díky šetrnému složení sprej neštípe, nedráždí, nezpůsobuje bolest, nealergizuje a nepoškozuje zdravou tkáň.

Více o produktu...
Přidat do oblíbených: Srdce
412 Kč 288 Kč Cena s DPH
- +
TIP pro psy

TIP pro psy

V kožních záhybech se zadržuje vlhkost a dochází k nadměrnému množení bakterií. Abyste předešli rozvoji infekce a zánětům kůže, aplikujte 1× denně do kožních záhybů SkinPET® Super Spray, a to zejména u plemen s nadbytkem volné kůže.

TIP pro kočky

TIP pro kočky

Vyzkoušejte SkinPET® Super Spray jako první pomoc při léčbě kočičího akné. Aplikujte Super Spray 2× denně na postižené místo a brzy budete mít vyhráno. Jako prevenci akné 1× denně dezinfikujte roztokem Super Spray také kočičí misky.

  • Popis produktu
  • Cílový druh zvířat
  • Návod na použití
  • Další informace

Popis produktu

SkinPET® Super Spray

SkinPET® Super Spray působí jako účinná dezinfekce, která brání rozvoji infekce a podporuje rychlé hojení ran. Zároveň je ideální pro dezinfekci povrchů a předmětů v domácnosti. Infekce patří mezi obávané komplikace ran po zranění nebo operaci. Každou ránu je nutné důkladně vyčistit, dezinfikovat a zbavit všech patogenů. Správným ošetřením a následnou péčí o ráno snížíte riziko nepříjemných a mnohdy život ohrožujících komplikací na minimum.

SkinPET® Super Spray působí antisepticky, snižuje mikrobiální zátěž ran a vytváří vlhké prostředí, které podporuje přirozený proces hojení, a eliminuje riziko infekce. Díky šetrnému složení sprej neštípe, nedráždí, nezpůsobuje bolest, nealergizuje a nepoškozuje zdravou tkáň. SkinPET® Super Spray je ideální pro ošetření ran, meziprstních prostor, záhybů kůže, proleženin, plísňových onemocnění kůže nebo chronických a nehojících se ran. Hodí se také pro ošetření míst po odstranění klíštěte.

Skvěle čistí a eliminuje zápach ze srsti

Navíc, pokud se váš čtyřnohý kamarád na procházce znečistí v něčem, co vám zrovna nevoní, není nic jednoduššího, než aplikovat SkinPET® Super Spray, který perfektně eliminuje zápach. U dlouhosrstých plemen ho oceníte také při čištění srsti v okolí řitního otvoru. Produkt je bezpečný pro každodenní použití, proto ho můžete bez obav aplikovat podle potřeby. 

SkinPET® TIP: SkinPET® Super Spray můžete použít k dezinfekci pelíšků, misek, hraček, zvířecích toalet a dalších povrchů nebo míst, kde se mazlíček rád pohybuje. Aplikací předcházíme výskytu škodlivých bakterií, parazitů, plísní, virů, které se přirozeně vyskytují ve slinách, srsti nebo moči zvířat a mohou být pro zdraví člověka nebezpečné. Sprej můžete aplikovat také přímo na srst, ideálně po návratu z procházky, kde mazlíček přichází do styku s velkým množstvím patogenních organismů, které může na srsti zavléct do domácnosti.

Cílový druh zvířat

Určeno pro psy a kočky.

 

Návod na použití

Sprej aplikujte na poraněná místa postřikem, omytím nebo protřením sterilním tamponem. Neoplachujte. Podle potřeby aplikujte několikrát denně. Pokud je to nutné, odstraňte ochlupení z poraněné oblasti. 

Další informace

Složení: Superoxidovaný roztok (kyselina chlorná, chlornan sodný, chlordioxid, chlorid sodný, peroxid vodíku, ozón).

Balení: Roztok v plastové lahvi s mechanickým rozprašovačem o objemu 500 ml 

Doba použitelnosti: 12 měsíců, spotřebujte do 6 měsíců po prvním otevření balení. 

Upozornění: Přípravek by se neměl dostat do styku s kyselinami (riziko úniku malého množství plynného chloru).  

Manipulace a skladování: Uchovávejte při teplotě do 25°C, mimo dosah dětí, v chladu a temnu, odděleně od potravin, nápojů a krmiv.

Doporučené produkty

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

Antiseptický šampon SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5% - Poslouží jako první pomoc, pokud vašeho čtyřnohého kamaráda trápí svědění, podráždění a jiné kožní problémy. Je bez přidaných silných a nepřirozených parfemací a dalších rizikových látek. 

od 499 Kč

Májový balíček oči + uši *

Májový balíček oči + uši

Zdraví našich psích parťáků je pro nás na prvním místě. Proto jsme dali dohromady naše dva bestsellery a vytvořili výhodný balíček se kterým si můžete užít společné chvíle plné lásky a péče. Všechny naše produkty jsou šetrné a kvalitní bez antibiotik, alkoholu nebo steroidů.

Jako dárek od nás k balíčku dostanete stylovou látkovou tašku na společné nákupy.

580 Kč
520 Kč

SkinPET Chlorhex Shampoo 4,0%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4,0%

Šampon pro psy a kočky SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – Brání průniku patogenních organismů a vzniku infekce po operacích, úrazech nebo při infekcích kůže a jiných kožních potížích. Šampon šetrně čistí, eliminuje zápach a navrací srsti přirozený lesk.

od 619 Kč

SkinPET Otic

SkinPET Otic

Antiseptický roztok SkinPET® Otic – Na čištění uší zvířat. Obsahuje antiseptické látky, které usmrcují mikroorganismy způsobující zánět. Přispívá k prevenci vzniku zánětů vnějšího ucha.

od 315 Kč

SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET Super spray

SkinPET® Super Spray působí jako účinná dezinfekce, která brání rozvoji infekce a podporuje rychlé hojení ran. Díky šetrnému složení sprej neštípe, nedráždí, nezpůsobuje bolest, nealergizuje a nepoškozuje zdravou tkáň.

412 Kč
288 Kč

SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gel – Pro ošetření poranění kůže a sliznic. Podporuje rychlejší hojení, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoje infekce. Vašeho parťáka navíc potěší šetrné složení, které v ráně neštípe a nedráždí.

592 Kč