SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

Antiseptický šampon SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5% - Poslouží jako první pomoc, pokud vašeho čtyřnohého kamaráda trápí svědění, podráždění a jiné kožní problémy. Je bez přidaných silných a nepřirozených parfemací a dalších rizikových látek. 

Více o produktu...
Přidat do oblíbených: Srdce
od 499 Kč Cena s DPH
- +
TIP pro psy

TIP pro psy

Pozorujte u svého pejska svědění na čumáku, uších, tlapkách, podpaží nebo vnitřní oblasti stehen? Měli byste zpozornět, může se jednat o alergii. Používejte psí šampon Chlorhex Shampoo 0,5% pravidelně 1× týdně (nebo dle potřeby a stavu znečištění srsti) a předcházejte projevům alergie u vašeho mazlíčka správným šamponem pro psy!

TIP pro kočky

TIP pro kočky

V ideálním případě by srst vaší kočky měla být čistá, načechraná, měkká a hladká na dotek. Pokud tedy při hlazení objevíte zarudnutí, hrudky, šupiny nebo jiné známky podráždění, je dobré sáhnout po vhodném šamponu pro kočky. Chlorhex Shampoo 0,5% je ideálním pomocníkem pro péči o kůži vašeho kočičího miláčka. Nepodceňujte prevenci a začněte s tou správnou péčí ještě dnes!

  • Popis produktu
  • Cílový druh zvířat
  • Návod na použití
  • Další informace

Popis produktu

SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5%

Svědění, lupy, kožní potíže netrápí jen nás, lidi, ale čím dál častěji také naše domácí mazlíčky. Problémy mohou způsobovat kožní plísně, bakterie, parfemace nebo dráždivé pěnivé složky, které jsou součástí drtivé většiny šamponů pro psy a kočky. Skvělou prevencí vzniku kožních potíží je pravidelné užívání antiseptických šampónů bez přidaných silných a nepřirozených parfemací a dalších rizikových látek. Poslouží také jako první pomoc, pokud vašeho čtyřnohého kamaráda trápí svědění, podráždění a jiné kožní problémy. 

Kvalitní šampon pro zvířata

Antiseptický šampon pro psy a kočky SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5% je ideální volbou pro pravidelnou péči o pokožku a srst vašeho mazlíčka. Antiseptické látky snižují množství bakterií a kvasinek, které kolonizují na kůži. Odstraňuje nečistoty, odumřelou tkáň, zaschlý hnis i krev – to je vše je živnou půdou bakterií a plísní. Šampon pomáhá také při zklidnění podrážděné, citlivé a svědivé pokožky. Neobsahuje alergizující ani dráždivé látky, jako jsou například pěnívé složky. Díky šetrnému složení na pokožce neštípe a nedráždí. 

Pečujte s šamponem SkinPET® pravidelně o pokožku i srst vašeho mazlíčka a předejdete riziku kožních potíží, podráždění i svědění. Užíváním kvalitního antiseptického šamponu snížíte také množství bakterií, virů, plísní a patogenních organismů ve vaší domácnosti. Po vykoupání můžete s vaším čtyřnohým kamarádem bez obav sdílet třeba i postel a peřinu.

Cílový druh zvířat

Šampon určen pro psy a kočky.

Návod na použití

Návod na použití: Šampon na psa či kočku naneste v dostatečném množství na vlhkou srst a důkladně rozetřete. Šampon neobsahuje pěnivé složky. Po dobu 2–3 minut masírujte přípravek do srsti a pokožky a poté ho opláchněte čistou vodou. Pokud se při prvním mytí nepodaří odstranit všechny nečistoty, můžete postup zopakovat. Šampon používejte podle potřeby za 1–7 dní. Po zlepšení stavu interval prodlužujte.

Další informace

Složení: Chlorhexidin diacetát 5 mg/g, Texapon NSO, Dehyton PK45, Planatacare 818 UP, Dow Corning 193, Cetiol HE, Parfém Green Tea, Chlorid sodný, Celquat SC-230M, Brilliant Blue FCF, kyselina citrónová, voda demineralizovaná.

Balení: Hustý tyrkysový roztok v plastových lahvích o objemu 236 ml a 1 litr.

Doba použitelnosti: 24 měsíců.

Upozornění: Chraňte oči zvířat tak, aby nedošlo ke kontaktu s přípravkem. 

Manipulace a skladování: Dlouhodobě skladujte v původním obalu, mimo dosah dětí, v chladu a temnu.

Zařazení: šampon pro psy, šampon pro kočky.

Doporučené produkty

SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gel – Pro ošetření poranění kůže a sliznic. Podporuje rychlejší hojení, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoje infekce. Vašeho parťáka navíc potěší šetrné složení, které v ráně neštípe a nedráždí.

592 Kč

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

Antiseptický šampon SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5% - Poslouží jako první pomoc, pokud vašeho čtyřnohého kamaráda trápí svědění, podráždění a jiné kožní problémy. Je bez přidaných silných a nepřirozených parfemací a dalších rizikových látek. 

od 499 Kč

SkinPET Chlorhex Shampoo 4,0%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4,0%

Šampon pro psy a kočky SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – Brání průniku patogenních organismů a vzniku infekce po operacích, úrazech nebo při infekcích kůže a jiných kožních potížích. Šampon šetrně čistí, eliminuje zápach a navrací srsti přirozený lesk.

od 619 Kč

SkinPET Ophtal 60 ml

SkinPET Ophtal

SkinPET® Ophtal – K výplachu podrážděných, svědivých či suchých očí a k čištění očního okolí. Zklidňuje, hydratuje a mírní potíže suchého oka. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotika, a proto je vhodný ke každodennímu použití. 

 

378 Kč
265 Kč

Májový balíček oči + uši *

Májový balíček oči + uši

Zdraví našich psích parťáků je pro nás na prvním místě. Proto jsme dali dohromady naše dva bestsellery a vytvořili výhodný balíček se kterým si můžete užít společné chvíle plné lásky a péče. Všechny naše produkty jsou šetrné a kvalitní bez antibiotik, alkoholu nebo steroidů.

Jako dárek od nás k balíčku dostanete stylovou látkovou tašku na společné nákupy.

580 Kč
520 Kč

SkinPET Hydro Gel HY 40 g

SkinPET Hydro Gel HY

SkinPET® Hydro Gel HY – Pro ošetření pooperačních ranpopálenin a nehojících se zranění. Urychluje hojení, zabraňuje dalším komplikacím. Brání rozvoji infekce. K ošetření vředů, prasklin, trhlin, pooperačních ran a popálenin.

688 Kč