Pooperační tričko – červené

Pooperační trička SkinPET jsou špičkovým řešením pro vaše mazlíčky po chirurgických zákrocích či během dermatologické léčby. Nejen chrání, ale také poskytují optimální pohodlí, což je zejména výhodné pro psy, kteří nejsou příznivci tradičních límců. Účinně předcházejí protékání ran, alergickým reakcím a infekcím.

Více o produktu...
Přidat do oblíbených: Srdce
350 Kč Cena s DPH
- +
TIP pro psy

TIP pro psy

Pooperační trička chrání ránu před poškrábáním, olizováním nebo poškozením. Po operaci může být teplota zvířat snížena. Naše oblečky udržují správnou tělesnou teplotu a navíc slouží jako pohodlná alternativa k tradičním plastovým límcům.

TIP pro kočky

TIP pro kočky

Mnoho koček nemá příliš v lásce tradiční plastové límce. Oblečky jsou často pohodlnější a kočkám umožňují větší pohyb. Udržují ránu čistou a chrání ji před nečistotami a bakteriemi a to snižuje riziko infekce.

  • Popis produktu
  • Cílový druh zvířat
  • Tabulka velikostí
  • Materiál

Popis produktu

SkinPET® přináší pocit úlevy

Pooperační trička SkinPET nejsou pouze praktickým doplňkem, ale i prostředkem, který výrazně usnadňuje a urychluje proces zotavování vašich psích přátel. Díky elastické bavlněné tkanině je nošení trička nejen pohodlné, ale také zajišťuje optimální prodyšnost, což přispívá k celkovému pohodlí a blahobytu vašeho mazlíčka.

Speciálně vyvinutá pro domácí mazlíčky:

Naše oblečky jsou navrženy s ohledem na zvířecí anatomii. Otvory jsou precizně umístěny tak, aby dokonale přilnuly k tělu, a strečový materiál poskytuje naprostou volnost v pohybu.

Různé velikosti pro všechny mazlíčky:

Vyrábíme oblečky ve velikostech od nejmenších až po ty největší. 

Praktické zapínání pro snadné nasazování a sundávání:

Díky jednoduchému zapínání jsou naše oblečky snadno ovladatelné. Zároveň jsou pevně obepnuty kolem těla, což zabraňuje samostatnému sundání mazlíčkem.

 Univerzální použití a možnost praní v pračce:

Oblečky jsou vhodné nejen pro pooperační období, ale také jako ochrana před olizováním a škrábáním. A co víc, můžete je jednoduše vyprat v pračce.

 

Cílový druh zvířat

Určeno pro psy a kočky.

Tabulka velikostí

Pokud si nejste jisti, jakou velikost zvolit pro svého mazlíčka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím naší zákaznické linky.

 

Tabulka velikostí pro psy

Velikost Délka zad  
4XS 31–38 cm  
3XS 32–40 cm  
2XS 37–47 cm  
XS 44–53 cm  
S 50–58 cm  
S+ 53–62 cm  
M 59–70 cm  
M+ 67–80 cm  
L 74–89 cm  
XL 80–96 cm  
2XL 83–99 cm  
  • První číslo – Délka hřbetu k  okraji roláku
  • Druhé číslo – Délka hřbetu vč. roláku

Tabulka velikostí pro kočky

Velikost Délka zad Typ kočky
4XS 26–32 cm Kotě
3XS 30–37 cm Kotě
2XS 34–42 cm Mladá kočka
XS 41–45 cm Dospělá kočka
S 44–51 cm Dospělá kočka
  • První číslo – Délka hřbetu k  okraji roláku
  • Druhé číslo – Délka hřbetu vč. roláku

Materiál

96% Bavlna

4% Lycra

*Materiál je prodyšný a dokáže se natáhnout.

Doporučené produkty

SkinPET Hydro Gel HY 40 g

SkinPET Hydro Gel HY

SkinPET® Hydro Gel HY – Pro ošetření pooperačních ranpopálenin a nehojících se zranění. Urychluje hojení, zabraňuje dalším komplikacím. Brání rozvoji infekce. K ošetření vředů, prasklin, trhlin, pooperačních ran a popálenin.

688 Kč

SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gel – Pro ošetření poranění kůže a sliznic. Podporuje rychlejší hojení, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoje infekce. Vašeho parťáka navíc potěší šetrné složení, které v ráně neštípe a nedráždí.

592 Kč

SkinPET Otic

SkinPET Otic

Antiseptický roztok SkinPET® Otic – Na čištění uší zvířat. Obsahuje antiseptické látky, které usmrcují mikroorganismy způsobující zánět. Přispívá k prevenci vzniku zánětů vnějšího ucha.

od 315 Kč

SkinPET Chlorhex Shampoo 4,0%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4,0%

Šampon pro psy a kočky SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – Brání průniku patogenních organismů a vzniku infekce po operacích, úrazech nebo při infekcích kůže a jiných kožních potížích. Šampon šetrně čistí, eliminuje zápach a navrací srsti přirozený lesk.

od 619 Kč

SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET Super spray

SkinPET® Super Spray působí jako účinná dezinfekce, která brání rozvoji infekce a podporuje rychlé hojení ran. Díky šetrnému složení sprej neštípe, nedráždí, nezpůsobuje bolest, nealergizuje a nepoškozuje zdravou tkáň.

412 Kč
288 Kč

SkinPET Ophtal 60 ml

SkinPET Ophtal

SkinPET® Ophtal – K výplachu podrážděných, svědivých či suchých očí a k čištění očního okolí. Zklidňuje, hydratuje a mírní potíže suchého oka. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotika, a proto je vhodný ke každodennímu použití. 

 

378 Kč
265 Kč